Hlavní obsah
Článek

Početná rodina Jeana-Paula Belmonda (†88) se s ním dojemně loučí skrze sociální sítě. Mezi dalšími se na Instagramu vyjádřil i vnuk Alessandro (30).

Ten je synem Paula, syna Belmonda z prvního manželství s Élodie Constantin. „Vůdce klanu nás opustil, ale zanechává ve mně hodnoty, které mě poznamenaly na celý život. Jděte vpřed, aniž byste kdy přestali bojovat, vždy se usmívejte, zůstaňte pokorní, a především milujte život. Dnes díky němu neustupuji od žádné překážky. Poznamenal jsi nás všechny na celý život. Děkuji!“ napsal Alessandro k obnažené fotce svého dědečka.

Bébel, jak se Belmondovi přezdívalo, byl díky starším dětem i šestinásobný dědeček. Jak dcera Florence, tak syn Paul mají po třech dětech. Hercova nejmladší dcera Stella, kterou měl z druhého manželství, letos v srpnu oslavila osmnácté narozeniny.

Velké věkové rozdíly mezi sourozenci z prvního a druhého manželství ovšem rodině nebránilo se scházet pohromadě. Dcera Florence sdílela například fotky z letošní oslavy 88. narozenin Belmonda, kde se sešli úplně všichni spolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám