Hlavní obsah
Článek

Den po odchodu Jeana-Paula Belmonda (†88) se první z rodiny ozvala na sociálních sítích jeho starší dcera Florence. Ta na tatínka zavzpomínala skrze citát spisovatele Victora Huga.

„Už nejsi tam, kde jsi byl, ale jsi všude tam, kde jsem já,“ zní v příspěvku, který je fotkou citátu přímo z knihy. Florence (61) je druhou dcerou z prvního manželství s Élodie Constantin. Její starší sestra Patricie zemřela ve 34 letech a mladšímu bratrovi Paulovi bylo letos 58 let.

Bébel, jak se Belmondovi přezdívalo, byl díky starším dětem i několikanásobný dědeček. Dcera Florence má tři děti: Annabelle (33), Christophera (28) a Nicolase (24). Syn Paul je také hrdým otcem tří dětí, Victora (27), Giacoma (22) a Alessandra (30).

Ten na sociální síť umístil černobílou fotku svého otce, ke které přidal příznačné černé srdce.

Belmondo zemřel obklopen rodinou. V tiskové zprávě po jeho odchodu se píše: „Rodina Jeana-Paula Belmonda ztratila svůj pilíř. Odešel, aby se připojil ke svým starým komplicům z konzervatoře. Jeho upřímný úsměv tu s námi zůstane.“

Smutnou zprávu o odchodu herecké legendy oznámil právník hvězdy agentuře AFP. „Viděl jsem ho často s jeho rodinou. Byl slabý. Pro mě je to strašná prázdnota. Ale dnes ráno tiše zemřel,“ uvedl Michel Godest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám