Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Dušana Sitka mohou diváci znát například z kriminálky Policie Modrava nebo nekonečné Ulice. Za 45 let, kdy se věnuje herectví, má za sebou i mnoho divadelních a filmových rolí. Nově se představí v muzikálu Cabaret v Divadle Bez zábradlí, kde nám na kameru prozradil něco málo ze soukromí.

Má dvě dcery, herečku a právničku, a jednoho vnuka. „Je mu 12 let, jmenuje se Patrik a už je očkovaný, musím podotknout. Nechtěl nosit roušku,“ svěřil Super.cz herec. Jen málokdo ví, že před DAMU se Dušan Sitek vyučil kuchařem. Je pyšný, že vlohy ke stejnému řemeslu zdědil také vnuk, který je ve svém věku neuvěřitelně talentovaný a ví, co chce.

Pro něj je největší dárek, když mu dám kuchařku od pana Pohlreicha. K narozeninám si přál kuchyňského robota. Našel si nějakého za 9 900 korun a my jsme mu ho koupili,“ vypráví herec. Rozhodně to nebyly vyhozené peníze. „Peče buchty, bábovky, chleby a teď se vrhl na maso. Je strašně šikovnej a doufám, že nebude herec, ale půjde v mých stopách jako kuchař,“ dme se pýchou spokojený dědeček.

Řemeslo, kterému se vyučil, zůstává dodnes jeho koníčkem. S manželkou si tak trochu prohodili úlohy v domácnosti. „Vařím, nakupuju, peču, smažím. Manželka mění žárovky a filtry v klimatizaci. Já se starám o ledničku a ona o ty mužské domácí práce. Máme to rozdělené,“ dodává s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám