Hlavní obsah
Článek

Neměla příliš času na přípravu a náročné ladění outfitu, vlasového stylingu a líčení. Na československé finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro rok 2021 si tedy Kateřina Klausová (32) musela obléct to, co nabízel její šatník. „Začala jsem řešit outfit asi před třemi hodinami. Myslím si, že tato kombinace ale nikdy nic nezkazí,“ poukázala během našeho rozhovoru na dámský smoking vypasovaný do ženských linií.

„Tento smoking mám doma ve skříni a často mě zachraňuje,“ chválila si Kateřina praktický a zároveň šik kousek, který proslavila ve filmu Victor Victoria Marlene Dietrich (po zbytek života ho ráda znovu oblékala) a v současnosti podobnou parádu do vysoké společnosti vynesly Madonna, Rihanna, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Tilda Swinton, Diane Keaton či Zendaya.

Jak už Katka zmínila, smoking s bílou košilí a motýlkem složený z více značek ji často zachrání, když nemá co na sebe na červený koberec. „Nedokážu si ty věci zařídit dopředu, a tak sázím na tohle,“ říká představitelka Adiny Mandlové z filmu Lída Baarová, která se při úpravě vlasů a make-upu svěřila do rukou profesionálů. Oblékání na opulentní galavečer jí pak už zabralo patnáctiminutovou domácí přípravu.

Reklama

Další články

Načítám