Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) a muzikant Marcus Tran (38) slaví 11. výročí vztahu. Zasnoubili se, ale nikdy se nevzali. Řadu let se snažili o společného potomka a o to více je Martina vděčná, že když už to vzdali, otěhotněla. Pár má spolu syna Leea, z přechozího manželství má moderátorka dospělé děti Jessicu a Antonia.

"I když jsem sakra unavená a protivná stará bába, tak vás všechny moc miluju a snažím se dělat to nej, co mohu," vzkázala partnerovi a dětem Martina, která si s Marcusem a synem užívá dovolenou na Mallorce.

"Jsme vděčni za každou společnou chvíli, kterou si Lee strašně moc užívá. 11 let spolu a dlouhé čekání na tenhle náš poklad," říká nadšená trojnásobná máma Gavriely. "Jsem vděčná za tuhle plnou rodinu. Oba dva pocházíme z rozvrácené rodiny a víme, že je těžké v tom vyrůstat. Pro oba z nás je důležitější on než být sobec," vysvětluje.

Děti z předchozího manželství vychovávala sama. Její bývalý muž žije v Izraeli. "Vůbec nechápu, jak jsem Antonia a Jessicu mohla vychovávat tolik let sama. Jak moc psychicky a finančně náročné to bylo," prozrazuje s tím, že nejhorší pro ni byly otázky, kde je tatínek. "To mi rvalo srdce," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám