Hlavní obsah
Článek

O Kate Winslet (48) je známo, že zahraje snad všechno. Dokazuje to nejen sedm nominací na Oscara, ale například i její poslední seriálový počin Mare z Easttownu, který se u kritiků i diváků těšil velké přízni.

Kate proslula také svou pílí a zodpovědností. Pokud jde o její role, přípravu rozhodně nepodceňuje a dablérky zásadně odmítá. Nikdy se nebála ani nahých scén, a to ani když je točila s o 19 let mladší kolegyní ve dramatu Ammonite.

Herečka, která se letos stala i ambasadorkou značky L'Oréal Paris, samu sebe popisuje jako holku krev a mlíko. Kvůli svým filmovým postavám nehubne, a naopak je ráda, že před kamerou může reprezentovat ženy s “normálními“ figurami.

„Lidi o mně vždycky říkali, že jsem jiná, protože jsem byla větší, než bylo zvykem. Mám velikost M,“ rozpovídala se začátkem roku o své figuře v podcastu WTF s Marcem Maronem.

Kvůli rolím je ale ochotná projít určitou proměnou, a to především co se účesů týče. Jako překrásná rusovláska dobyla Hollywood s filmem Titanic, pestrou škálu barev pak na její hlavě můžeme vidět ve filmu Věčný svit neposkvrněné mysli.

Ve většině rolí ji ale diváci vídají jako blondýnku. Blonďatá barva je jí ostatně vlastní, i když v poslední době se nebojí proměnit ani v šedou myšku s tmavými loknami. Její proměny si prohlédněte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám