Hlavní obsah
Článek

Mezzosopranistka Štěpánka Pučálková (35) sice léta žila za hranicemi, dnes už je ale jejím domovem opět Praha. Z metropole pak pravidelně pendluje do Drážďan, kde je v angažmá. Nyní ji po létě čeká nová sezóna, která snad bude nabitější než ta předešlá.

„Poslední představení v předešlé covidové sezóně jsem měla 11. července. Pár týdnů jsem strávila se svou rodinou v Praze, snažila se zdokonalit v golfu, ale i tak mě to pomalu táhlo do mého milovaného Salcburku, kde jsem několik měsíců nebyla. Užila jsem si to opět jako každé léto. Kamarádi, salcburský hudební festival, jezera a hory. Ač již v Salcburku nežiji, stále ho tak nějak považuji za svůj druhý domov,“ svěřila se Super.cz půvabná operní pěvkyně, která před lety koketovala s kariérou modelky.

Nakonec dala přehlídkovým molům vale a plně se začala věnovat hudbě. „Během léta jsem se také samozřejmě intenzivně věnovala přípravě na nadcházející divadelní sezónu a na koncert v Českém Krumlově s Plácidem Domingem, na který se velmi těším,“ řekla Štěpánka. „Nová sezóna se již rozjíždí a všichni se snaží dohonit odložené nebo zrušené koncerty. Bohužel je nemožné vměstnat rok a půl do jednoho nebo dvou měsíců, proto jsem kvůli angažmá v Semperoper byla nucena některé projekty zrušit, bohužel je nebylo možné z časového hlediska realizovat,“ dodala Štěpánka, která přípravu na velký koncert nepodcenila.

Pro tuto příležitost si zapůjčila luxusní šperky. „Zapůjčila jsem si nádherné šperky z bílého zlata, poseté diamanty a opály za necelý milion korun. O to více si vážím důvěry, kterou mi klenotnictví svěřilo. Na všechny své akce si šaty a šperky nepůjčuji. Na menší vystoupení většinou mívám svoje,“ prozradila Pučálková s tím, že šperky jí na koncert přiveze bezpečnostní agentura přímo na místo a těsně před výstupem jí je osobně nasadí. Není to nějaká rozmazlenost, ale spíše opatrnost, jak ze strany klenotnictví, tak mé,“ dodala Štěpánka ke koncertu, který má 4. září.

Reklama

Další články

Načítám