Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin a Snídaně s Novou Kristina Kloubková (47) je na roztrhání. Po letních prázdninách se na obrazovky vrátil publicistický pořad Víkend, který půvabná blondýnka opět uvádí.

„Velmi se těším, že se vracím do Víkendu, mám tento pořad moc ráda a doufám, že si to se mnou budou užívat i diváci,“ svěřila Kristina Kloubková, která se na obrazovkách televize objevuje již dvanáct let. Přestože v ranní relaci nedávno nastaly personální změny a Snídani opustila dvojice Milan Peroutka a Nikol Čechová, pro někdejší tanečnici a herečku se nic nemění.

„Kristina aktuálně zůstává ve Snídani, dále zpět moderuje publicistický pořad Víkend a také Televizní noviny,“ svěřil Super.cz PR koordinátor televize. Pořad Víkend nově Kristina moderovala i s partnerem z Televizních novin Martinem Pouvou.

„Pro mě se bude v rámci moderování jednat o velkou novinku, ale věřím, že po boku mé kolegyně Kristiny všechno půjde hladce,“ dodal Martin Pouva. Samozřejmě zůstává i osvědčená dvojice Lucie Borhyová a Rey Koranteng.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám