Hlavní obsah
Článek

Komu na televizních obrazovkách chybí krásné rosničky, zaplesá brzy blahem. Zprávy o počasí totiž na Nově posílí dvě nové moderátorské tváře. Karla Kašáka doplní v novém zpravodajském studiu Simona Šimková a Anna Bábovská.

Obě už v televizi pracují tři roky a k nabídce se dopracovaly doslova od píky. Rodačka ze Zlína Anna Bábovská (26) se moderování začala věnovat až později.

„Na Nově jsem začala pracovat nejdříve na recepci, poté jsem chodila na stáž do zpravodajství a od února 2020 pracuji v Životě ve hvězdách. Nyní jsem dostala svoji první moderátorskou příležitost, což je pro mne obrovská výzva, na kterou se těším,“ neskrývala nadšení.

To její kolegyně Simona Šimková (24) nejprve působila jako redaktorka nováckých webů, postupně si zkusila natáčet rozhovory a reportáže ze světa šoubyznysu, aby později moderovala nejrůznější živé přenosy, a nakonec zakotvila ve zpravodajství.

„Práce je pro mě koníčkem. Baví mě být mezi lidmi, předávat informace a tvořit obsah. Teď je přede mnou další krok, za mě, dopředu,“ těší se na novou roli rosničky sympatická kráska, která to zkoušela i v soutěži Miss a koketovala i s modelingem.

Dostala se do finále Miss České republiky a v rámci doprovodných soutěží získala titul Miss Léto 2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám