Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Práce pro nadační fond prezidenta republiky už je pro dceru Miloše Zemana denním chlebem. V jejím rámci Kateřina Zemanová už podruhé předávala také šek vítězi soutěže Anděl mezi zdravotníky v náchodském divadle. Letos už jsme ji mohli potkat i bez roušky nebo respirátoru, takže se můžete podívat, jak jí to slušelo.

Na tom, kdo vyhraje, se mohla podílet jen jako řadová členka poroty. "Byla bych nejraději, kdyby to vyhráli všichni. I když gynekolog a porodník by se mohl hodit, ale to každé ženě. A pan doktor je samozřejmě sympaťák," smála se. Sama lékaře v poslední době navštívit nemusela a přeje to každému. "Byla jsem jenom na očkování, už mám za sebou úspěšně druhou dávku," upřesnila.

Pokud jde o novinky v jejím životě, od našeho posledního setkání právě na soustředění Anděla mezi zdravotníky na začátku července se prý nic zásadního nestalo. Nestihla ani žádnou dovolenou. "Snad vyjde čas na podzim," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám