Hlavní obsah
Článek

Letošní 55. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je u konce. Řada známých tváří si jako každý rok nenechala ujít závěrečný ceremoniál. Červený koberec před hotelem Thermal ovládl herec Johnny Depp (60), a to i přesto, že přijel mezi posledními.

Hollywoodský herec, který se svým specifickým stylem oblékání někdy připomíná bezdomovce si dal záležet. Na závěrečný ceremoniál sáhnul po smokingu a lakýrkách. Na červeném koberci vynikal také americký herec Ethan Hawke. Obléknul oblek s kravatou a černobílé mokasíny bez ponožek. Po jeho boku pak zářila manželka Ryan v pudrově růžové róbě.

Mezi českými hvězdami byla jednoznačně nejlépe oblečená herečka Ester Geislerová (37). V plisované róbě od Diane von Furstenberg byla k nepřehlédnutí. Styl na červeném koberci opět udával také prezident festivalu Jiří Bartoška (77) s manželkou Andreou. Ta tentokrát zvolila černé průsvitné šaty a v elegantním modelu patřila k nejlépe oblečeným ženám večera.

Krásný model oblékla také partnerka hokejisty Davida Pastrňáka Rebecca. Ta řešila róbu na závěrečný večer jen krátce před koncem festivalu. „Měli jediný požadavek a to, aby šaty nebyly červené. Jinak vše nechali na nás. Řešilo se to na poslední chvíli, pár dní před závěrečným ceremoniálem,“ svěřil Super.cz návrhář Jakub Poner.

Kdo další se na zakončení festivalu objevil najdete v naší galerii.

Kdo podle vás na zakončení festivalu ve Varech zářil nejvíc?
Johnny Depp
29,9 %
Ethan Hawke s manželkou
7,4 %
Marek Eben
3,8 %
David Pastrňák s partnerkou
31,2 %
Ester Geislerová
2,9 %
Tomáš Satoranský s manželkou
2,4 %
Lucie a Jiří Šlégrovi
3,2 %
Victoria Mary Clarke
1 %
Jiří Bartoška s manželkou
8,8 %
Lenka Krobotová
1,2 %
Jan Svěrák
1,1 %
Nikol Moravcová
1,7 %
Romana Goščíková
1,1 %
Alena Doláková
2,2 %
Hakeem Kae-Kazim
2,1 %
Celkem hlasovalo 40459 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám