Hlavní obsah
Článek

Herec Johnny Depp (60) dnes podruhé předstoupil před publikum karlovarského filmového festivalu. Ve zdejším městském divadle uvedl svůj nový film Minamata, v němž si zahrál stárnoucího reportážního fotografa. Osamoceného a sahajícího po lahvi alkoholu.

Herec je mistr proměn, což dokázal i tentokrát. V kostýmu prošedivělého nenápadného muže s dioptrickými brýlemi je k nepoznání. Film Depp uvedl v rámci 55. ročníku karlovarského filmového festivalu.

I dnes na něj čekali fanoušci, kteří se před divadlem začali shromažďovat dlouho před příjezdem slavného herce. Zaplnili celé prostranství před budovou, neodradil je ani déšť.

„Miluju ho od jedenácti, takže 15 let. Je pro mě velmi důležité se s ním setkat. Už ho mám podepsaného ze včera, už jsem to vyhrála. Zeptala jsem se ho, jak se má, on odpověděl, že dobře. A pak jsem mu řekla, že ho miluju, tak se na mně tak koukal...,“ svěřila se jedna z fanynek se svým zážitkem.

Na projekci dorazil také režisér Jan Svěrák či herečky Lenka Krobotová a Bára Poláková.

Herec měl asi hodinové zpoždění, po příjezdu se šel pozdravit s fanoušky. Poté uvedl film a lidem poděkoval mimo jiné za to, že jako diváci dávají hercům práci. Když zaznamenal prosby o podpis, neváhal a vyšel jim vstříc. Dostal i několik dárků, jednu z fanynek objal a políbil na tvář.

O den dřív, ve čtvrtek odpoledne, Depp dorazil jako člen delegace k filmu Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem. V dokumentu o slavném irském hudebníkovi vystupoval a je jedním z koproducentů. Spolu s Deppem snímek uvedli režisér Julien Temple, producent Stephen Deuters a manželka hlavního hrdiny, novinářka Victoria Mary Clarke.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám