Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doslova maraton módních přehlídek uspořádala letos o prázdninách módní návrhářka Beata Rajská (61). "Jestli dobře počítám, bylo jich jedenáct a ještě mě další čekají," řekla Super.cz návrhářka, která se svými krásnými róbami a modelkami nechyběla ani na karlovarském filmovém festivalu.

"Když jsem to léto připravovala, říkala jsem si, že nikdo neví, jak to bude dál. Pár přehlídek jsem udělala přes léto i loni a viděla jsem, jak jsou ti lidé vděční. Proto jsem se rozhodla, že i letos tuhle šílenost udělám, a je to opravdu šílené. Měli jsme jednadvacet modelek a asi třiatřicet modelů, už jsem to počítala jako ovečky před spaním," upřesnila na slavnostním večeru, který byl také oslavou 55. výročí Dermacolu. Na sexy modely, které známé krásky předváděly, se můžete podívat v našem videu.

Návrhářka představila i ryze společenské modely. Myslí si, že se tento podzim a zimu společenská sezóna doopravdy uskuteční? "Věřím, že bude, i když to bude trochu omezené. Myslím, že to potřebujeme. Až teď jsme si uvědomili, jak vzácné jsou věci, které jsme brali úpně běžně. Pro mě se zdraví rovná i zdravé psychice. Když nás nechají doma,tak se z toho už všichni zblázníme," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám