Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Česko-Slovenské Miss a také třetí nejkrásnější dívka planety Země ze světové soutěže Miss Earth Klára Vavrušková (24) bude jednoznačně nejdéle kralující vítězkou v historii. Titul vyhrála v roce 2019, kvůli pandemii bylo finále dalšího ročníku odloženo a nyní kvůli nejisté situaci i ročník 2021 úplně zrušen. Volit se bude až vítězka roku 2022.

"Je to dva roky, co jsem vyhrála, a titul mi ještě nějakou dobu zůstane. Byla jsem vyhlášena 25. srpna 2019, a co jsem zjišťovala, castingy mají začít na jaře, takže finále bude příští rok v létě, na podzim. Zatím netuším. Opravdu budu kralovat budu určitě tři roky," řekla Super.cz Klára.

Co říká na zrušení letošního ročníku? "Je to tah, který nikdo nečekal. Holky to určitě mrzí, ušly nějakou cestu, ale je to věc vedení. To mělo důvod, proč neudělat finále, nejsem korektní k tomu to hodnotit. Doufám, že se holky přihlásí do dalšího ročníku, mají stále šanci," dodala Vavrušková, která byla jednou z hvězd přehlídky Beaty Rajské v Karlových Varech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám