Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svojí první opravdu hlavní role se konečně dočkala krásná herečka Elizaveta Maximová (32), která byla letos nominována i na cenu Český lev za televizní minisérii Herec. Na slavnostním večeru tehdy zaujala róbou, která jí sotva zakrývala zadeček. Znát ji můžete i ze seriálů nebo z filmů Stockholmský syndrom či Hra, kde si zahrála spolu Marikou Šoposkou (34).

Na karlovarský filmový festival přijela s filmem Přání Ježíškovi. "S režisérkou Martou Ferencovou to bylo skvělé natáčení, je velice citlivá a vnímavá, podle mě vidí skrz herce. Nikdy dřív jsem neměla příležitost hrát jemnou dívku. Hrála jsem oběť ve Stockholmském syndromu, ve Spravedlnosti vražedkyni. A najednou ve mně Marta viděla něco něžného, za což jsem moc ráda," svěřila Elizaveta.

"Přání Ježíškovi se odehrává během 24 hodin jednoho Štědrého dne. Pozorujeme tam mnoho lidských osudů a příběhů. Nejsou to jenom komické situace a ty postavy jsou právě zajímavé v tom, že každá si s sebou nese nějakou tíhu a bolest a v ten jeden den se všechny jejich příběhy propojí," prozradila k ději snímku herečka.

Ta na festival dorazila na několik dní a v našem videu prozradila, jaký tady má program a jak řešila svoji garderóbu. "Teď jsem tady teprve pár hodin, beru to jako dovolenou. A ještě si musím dojít pro pásku na bezinfekčnost. Ale bez obav, jsem plně očkovaná," ujistila nás.

Reklama

Další články

Načítám