Hlavní obsah
Článek

Kdo se v nejbližších měsících chystá do kina na český film, má velkou šanci, že v něm uvidí Veroniku Khek Kubařovou (36). V rámci představování nových projektů společnosti Bioscop se půvabná brunetka objevila ve třech ze sedmi filmových delegací. A hraje i v dalších snímcích.

To, že by byla na akci za největší hvězdu, když se objeví v pohádce Tajemství staré bambitky 2, romantickém filmu Přání Ježíškovi i filmu Vyšehrad, skromně odmítá. "Spíš bych řekla, že jsem tady nejčastěji, než že jsem největší hvězda," míní Veronika, která si během natáčení dalšího filmu Přání k narozeninám odskočila na karlovarský filmový festival jen na pár hodin. Jak jí to slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii nebo na video. Na své poměry měla opravdu hodně velký dekolt.

"Mám radost, že každý film, který jsem tady prezentovala, je úplně jiný žánr. Všechno se natáčelo během pandemie, takže to bylo složitější. Z jednoho projektu jsem si odnesla i karanténu, takže jsem nemohla moderovat benefiční koncert pro Světlušku. Ta hrozba covidu byla všude kolem nás a o to víc je to teď takové srdečné, protože všichni vědí, co za tím bylo problémů," svěřila, když zvala diváky do kina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám