Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadská modelka Khloe Terae relaxovala na pláži v Los Angeles a ihned se stala středem pozornosti. Fotografům předvedla hned několik sexy póz a u toho stihla ještě vyfotit několik žhavých selfíček.

Glamour modelka ze země javorového listu patří ke kráskám, které často oslňují na stránkách Playboye. V úsporných bikinách dala vyniknout jak svým ňadrům, tak pevnému zadečku. Atraktivní blondýnka byla konečně ve svém živlu, protože kvůli koronavirovým opatřením přišla o řadu lukrativních zakázek.

V USA sice situace stále není dobrá, ale u Khloe se blýská na lepší časy a sem tam si s radostí zapózuje v nějaké kampani na prádélko či plavky.

Patří také k oblíbeným tvářím kalifornské značky balené vody, která s oblibou angažuje do svých reklam spoře oděné krasotinky. A tou Khloe bezesporu je. Modelka navíc ze svých příjmů podporuje děti s autismem, ke kterým má blízko, protože se s autismem potýká i její mladší bratr.

Reklama

Další články

Načítám