Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud poleví v pohybu, okamžitě se to projeví na její postavě. Jelikož Gabriela Partyšová (45) ví, že televize opticky přidává kila, zůstává neustále v pohybu. Do svého domu za Prahou si moderátorka pořídila řadu vymožeností, díky kterým je pro ni zábavou a nikoli jen nutností.

Na tenisových kurtech vedle domu si může zahrát, kdykoli se jí zamane, k tréninku často používá protiproud ve svém interiérovém bazénu nebo trénuje golfový odpal u speciální sítě. Právě golf je Gábininou velkou vášní, která ji baví stále víc. „U mě nejvíc funguje kardio. Každý den se snažím cvičit na rotopedu, jsem lektorkou jógy a nepochybně toho hodně spálím i na golfu. Chůze je nejpřirozenější pohyb, krásně formuje postavu. Nedávno jsem odehrála tři turnaje po sobě a za tři dny jsem nachodila pětačtyřicet kilometrů,“ prozradila Super.cz Gábina s tím, že s golfem začala již před patnácti lety.

Moderovala turnaje a na Hluboké si tenkrát udělala zelenou kartu. „Strašně mě to lákalo, chtěla jsem si také zahrát a nejen moderovat. Dnes už hraje téměř celá naše rodina. Můj syn Kristián, tatínek, mamka, sestra i její děti. Je to vlastně rodinný sport, nezáleží na věku. Všichni spolu můžeme hrát a podporovat se. A navíc si krásně vyčistíte hlavu,“ uvedla Gábina.

Partyšová nedávno navštívila golfové hřiště ve svém rodném městě. „Narodila jsem se v Brně a moc ráda se tam vracím. A tamní golfové hřiště Kaskáda je super. Má pozitivního sportovního ducha a skvělou atmosféru,“ řekla moderátorka a prozradila, že v době covidové pandemie si dokonce najala trenéra, aby svůj styl vypilovala. Její snažení se vyplácí, neboť před časem jeden z golfových turnajů vyhrála a radovala se z hlavní ceny v podobě golfového zájezdu do Thajska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám