Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z návštěvy Toma Cruise (61) v indické restaurace v Birminghamu se stala během jednoho dne internetová senzace. Za jeho návštěvou restaurace je totiž i vtipný příběh.

„Bylo nám ctí, že Tom Cruise zavítal do naší restaurace v Birminghamu. Objednal si naši slavnou kuřecí Tikka masalu a chutnala mu tak moc, že jakmile ji dojedl, objednal si další. To je pro nás ten největší kompliment,“ uvedla na Twitteru restaurace a přidali i společný snímek, kde stojí herec v popředí.

Na tuto skutečnost také upozornili někteří další uživatelé Twitteru, kteří psali například: „Správný rozestup,“ nebo “Věřím, že je to Tom, protože stojí schválně v popředí fotky, aby vypadal vyšší, než doopravdy je.“

Někteří lidé totiž zpochybňovali totožnost herce, který na fotce vypadá malinko jinak. Zda za to může dvojitá porce jídla, nebo jen jiné osvětlení, než na profesionálních fotkách, se fanoušci dohadují v komentářích.

Tom Cruise natáčel na různých místech v Británii další díly Mission: Impossible. Za svého pobytu stihl kromě restauračních zařízení navštívit i sportovní svátky jako Wimbledon a Euro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám