Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na čtyři dny si odskočila do víru karlovarského filmového festivalu užít filmy a kamarády herečka Jana Švandová (76). Na svůj věk nejen výborně vypadá, ale je i neuvěřitelně vitální. "Jako Popelka o půlnoci spát nechodím, ale noci už do rána neprotahuju. První den jsem šla spát v jednu, uvidíme, jak to bude dál," smála se Jana.

Velká milovnice golfu tentokrát svůj oblíbený sport vynechá. "Chci hlavně chodit na filmy a setkávat se s přáteli. Jsem hrozně ráda, že vidím všechny, co mám ráda, skvělé filmy. Festival je opět senzační jako každý rok. Mám z toho velkou radost, že jsme konečně mohli vylézt z té klece," řekla Super.cz. "Po těch čtyřech dnech tady si ale budu muset dát nějakou odpočinkovou kúru," přiznala Švandová.

Ta se těšila i na to, až konečně provětrá i nové šaty. "Samozřejmě, že jsem přemýšlela, co si s sebou vzít. S chutí jsem odstřihávala cedulky, protože loni nebyla žádná příležitost nové šaty vynést," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám