Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) a Petr Kolečko (40) vyrazili poprvé od narození syna Jiříčka do společnosti a chlapečka svěřili chůvě. Aneta přiznala, že je to hodně zvláštní pocit být poprvé bez syna. "Jsem z toho lehce nervózní. Ale ta nervozita z toho, že jsem po dlouhé době mezi tolika lidmi, to vyrovnává. Je to příjemný, tolik na to nemyslím," řekla Super.cz Vignerová.

"Trošku se mi roztlouklo srdce, cukal mi koutek. Ale už je to v pohodě. Máme paní na hlídání, obě maminky jsou pryč. Využili jsme paní, kterou máme vyzkoušenou, hlídala děti od Petra. Je to profesionálka," prozradila modelka, která na festivalu Karlovy Vary není pracovně, ale doprovází svého partnera Petra Kolečka.

"Petr tady představuje seriál Osada a film Zbožňovaný. Oba projekty budou mít premiéru v září. Já jsem ho přijela podpořit a taky jsme spolu chtěli být chvíli sami," vysvětluje.

Aneta je sice na mateřské, na nedostatek práce si ale nemůže ztěžovat. "Funguje mi velmi slušně Instagram, jsem v agentuře Pure models, hezky se o mě starají. Jsem na mateřské, ale pracuji dál, je to všechno v pohodě," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám