Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva se na zahájení karlovarského filmového festivalu objevila v obří róbě od slovenského návrháře Borise Hanečky herečka Jitka Čvančarová (46), začalo se řešit, že je příliš opulentní. Stala se i terčem vtípku bývalého zetě Haliny Pawlowské (69) tvořícího pod jménem TMBK. Ten šaty srovnával s materiálem na zakrývání střech po tornádu.

Jitka si ale nikdy z kritiky svých outfitů nic nedělala."Připadám si v nich jako v nebi, samo nebe mi návrháře seslalo," řekla Super.cz herečka, která byla z šatů nadšená a na návrháře pěla ódy. Svěřila také, že se na festivalu zdrží tři dny, poté pojede za dětmi a vrátí se ještě uprostřed týdne kvůli uvedení filmu Nabarvené ptáče.

"Mám před sebou dvě filmová natáčení, první začne už v září," prozradila. Popovídali jsme si o jejích posledních televizních rolích, kdy ji měli diváci možnost vidět v seriálech Hlava medúzy, kde ztvárnila kriminalistku, a Kukačky, kde hrála zdravotní sestru. Co o nich řekla, se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám