Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Hanka Křížková (66) je životní optimistkou. Nezkazí žádnou legraci a vždy je pozitivně naladěná. Radost rozdává nejen svým zpěvem, ale když může, tak se také ráda účastní charitativních akcí. My jsme ji zastihli v psím útulku, kde s kolegy z Divadla Broadway předala finanční dar psímu útulku v Praze.

„Musím říct, že mám radši psy než kočky, takže jsem moc ráda, že jsem tady v útulku pro psy, protože se podle mě dají víc vychovat. Obdivuji práci místních lidí, starají se tu o starší psy, slouží to jako domov důchodců, což je úžasné, že tady mohou v klidu a v hezkém prostředí dožít. Těší mě, že tu jsou ve volném prostoru, a ne v kotcích. Je to skvělé, že jsme je sem přijeli za Divadlo Broadway podpořit penězi a granulemi,“ sdělila zpěvačka.

Letní dovolenou u moře, na kterou se každoročně těší, si však bohužel nedopřeje. „Letos jsem na dovolené u moře nebyla, také nebylo po té dlouhé přestávce ani za co, ale na druhou stranu jsem přeci jen trochu cestovala. Byla jsem na týden v lázních ve Velkých Losinách, tam jsem otevírala výstavu místní malířky, a hlavně miluji zdejší sírové lázně. Potom jsem byla s přáteli na pár dní v termálech v Maďarsku, protože termály jsem si oblíbila. Jinak pendluji mezi Prahou a jižními Čechy, kde mám rodinu,“ dozvěděli jsme se od Hanky Křížkové.

Před pár měsíci ji trápily zdravotní problémy po prodělaném koronaviru, ale to už je minulostí a jak sama říká, cítí se naprosto fit. „Cítím se skvěle, jsem dvakrát očkovaná, plicní rehabilitace zabraly, jsem připravená a těším se na novou sezónu. Také začínám koncertovat, je to parádní, už konečně mohu zpívat pro „živé“ diváky. Také se těším na premiéru muzikálu Láska nebeská a na všechny své kolegy,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám