Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacetiletá Hanna s Lancasteru se podělila o historku, ze které se nyní stal virál. Pokud k seznamování využíváte randící aplikace, držte si klobouky, její zážitek je opravdu něco.

Po několika týdnech chatování na Tinderu Hanna vyrazila na rande s mužem, kterého shovívavě odmítla jmenovat. Schůzka v restauraci probíhala dobře a dotyčný jí byl sympatický.

„Byl milý a docela se mi líbil, ale ne zas tolik. Říkala jsem si, že z toho nebude další rande, ale nechtěla jsem to ještě úplně vzdávat,“ uvedla pro LancsLive.

„Mluvil o své partnerce, která zemřela na rakovinu, a jak ho to vzalo. Bylo mi ho pochopitelně líto, protože je to hrozné,“ sdělila Hanna, které dotyčný také ukázal fotografii zesnulé.

Setkání se ale po chvíli změnilo v noční můru, když Hanna vzhlédla od stolu a uviděla přesně tu samou ženu, kterou jí protějšek předtím ukazoval na fotce, a o níž hovořil jako o mrtvé.

„Ukázalo se, že jeho partnerka není tak docela po smrti. Ve skutečnosti byla živá a zdravá. S chlapíkem má dvě děti. Navíc měla za to, že její partner pracuje přesčas, aby uživil rodinu,“ popsala Hanna.

Ta byla pochopitelně v šoku a s dotyčnou si hned vše vyjasnila. „Myslel si, že je v pohodě, když bude na rande předstírat, že mu zemřela přítelkyně,“ pokračovala.

„Byla jsem přesvědčená, že mám halucinace, když k nám přistoupila. Zeptala se mě, jestli jsem s tím mužem na rande. Přetlumočila jsem jí, co mi řekl o její smrti.“

Hanna se poté zvedla, nechala na stole pár bankovek za svou večeři a opustila podnik. Při odchodu slyšela, jak žena na muže křičí na celou restauraci. Vše se odehrálo ještě před pandemií a nebohá Hanna od té doby na žádném rande raději nebyla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám