Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Catherine Bell se do povědomí českých diváků vryla jako Sarah MacKenzi ze seriálu JAG nebo Cassandra z Dobré čarodějky. Minulý týden oslavila 53. narozeniny, její skutečný věk by jí ale hádal málokdo.

Před kamerou se objevila už jako náctiletá, v 19 letech jí pak diagnostikovali rakovinu štítné žlázy. Po léčbě jí žlázu vyoperovali. Po krátké modelingové kariéře se začala aktivně věnovat herectví.

Objevila se například i v Přátelích, než v roce 1995 prorazila jako Sarah MacKenzi v JAGu. Účinkovala i ve filmech Božský Bruce, Záhada Bermudského trojúhelníku a dalších, ale vlastní jsou jí spíš seriálové role.

Blýskla se v seriálech Army Wives nebo Námořní vyšetřovací služba L.A. a od roku 2015 působí v seriálu Dobrá čarodějka.

V letech 1994-2011 byla vdaná za asistenta režie Adama Beasona, s nímž má dceru Gemmu (18) a syna Ronana (11). Od roku 2012 je ve vztahu s partnerkou Brooke Daniells.

Herečka se netají svým vyznáním. Hlásí se k scientologii a náboženství i hojně propaguje. Kromě hraní má také vlastní značku šperků, kterou hojně promuje na svých sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám