Hlavní obsah
Článek

Neteř princezny Diany, lady Kitty Spencer (30), se v července provdala za miliardáře Michaela Lewise (62). Podnikatele si vzala v Římě, oslava pak proběhla v luxusní italské vile v obci Frascati. Vedle rodiny se veselky zúčastnili i přátelé z řad celebrit jako Idris Elba nebo Pixie Lott.

Lady Kitty svou svatbu pojala v opravdu honosném stylu a během obřadu a následných třídenních oslav vystřídala rovnou pět luxusních modelů. Všechny byly z dílny značky Dolce&Gabbana, ke které má Kitty nejen pracovní vztah - je mezinárodní ambasadorkou brandu, ale díky přátelství s Domenicem Dolcem také osobní vazbu.

Slavný návrhář v těchto dnech slaví narozeniny, které Spencer využila k poděkování za společné chvíle a přátelství. „Vše nejlepší muži, který splnil můj sen a udělal mi ze života pohádku,“ gratulovala právě s odkazem na svatbu.

„Máš vždycky pravdu a je mým privilegiem, že mohu být vedena tvou moudrostí a vizemi. Mám tě ráda,“ vzkázala příteli.

Britský Daily Mail uvedl, že svatební garderoba nevěsty včetně exkluzivních šperků s diamanty mohla přijít odhadem na víc než 2,5 milionu liber, tedy víc než 74,6 milionů Kč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám