Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O své transgender cestě mluví Elliot Page (34) otevřeně od chvíle, kdy se pro ni rozhodl. Obnažené selfie tak pro něj není problém.

Na léto si herec, kterého znal svět dříve jako herečku Ellen Page, připravil pěkný pekáč buchet. Nového těla si považuje a snaží se, aby bylo zdravé a svalnaté. Už v březnu se Page pochlubil svou obnaženou hrudí, kdy promluvil o tom, že si nechal odstranit prsní tkáň a kompletně mu to změnilo život.

„Rád bych dal lidem vědět, že tohle není jen životní změna pro mě, ale věřím, že je to hlavně záchrana života a to je příklad pro mnoho lidí,“ uvedl v rozhovoru s Oprah.

V prosinci Elliot Page oznámil, že je transgender, a zároveň požádal, aby se o něm mluvilo v mužském nebo středním rodě. „Jsem šťastný, že tohle můžu napsat. Že jsem tady. Že jsem dorazil do tohoto místa v životě,“ napsal ve svém oficiálním prohlášení ke změně pohlaví.

Reklama

Další články

Načítám