Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lizzo (35) a rapperka Cardi B (31) vydaly společný single Rumors. Lizzo se ovšem stala terčem ohavných hejtů, které ji dokonce dohnaly k slzám.

„Lidé o mně říkají sra*ky, které ani nedávají smysl. Je to fatfobie, rasismus a bolí to. Pokud nemáte rádi mou muziku, cool, jestli se vám nelíbí song, cool, ale spoustě lidem se nelíbí, jak vypadám,“ rozplakala se držitelka Grammy.

„Snažím se vysílat do světa tolik lásky a pozitivní energie, ale někdy cítím, že ji nedostávám zpět. Je jedno, kolik pozitivní energie do světa vyšlete, stejně budou lidé, kteří o vás budou mluvit hnusně,“ přiznala zpěvačka vlastním jménem Melissa Viviane Jefferson.

Dodala, že jí ubývá trpělivosti a tolerance. „Jsem citlivější a zasáhlo mě to. Cítím se hrozně a bolí to.“

Zdrcené zpěvačky se zastala i kolegyně Cardi B. „Když se za sebe postavíte, začnou tvrdit, že jste problémoví a přecitlivělí. Pokud ne, roztrhají vás na kusy, dokud vás nedoženou k slzám. Ať už jste hubení, velcí, umělí, vždycky si vyberou vaši slabinu. Pamatujte si, jsou to jenom šprti, kteří sledují slavné od stolu,“ vyjádřila se k věci na Twitteru.

Kritika její figury pro Lizzo není novinkou. Zpěvačka se nebojí jít s kůží na trh a ukázat své plné křivky bez retuše, za což většinou sklízí ovace. Trollové se ale najdou vždycky a neberou si s ní servítky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám