Hlavní obsah
Článek

Dominik Landsman je autorem knižního bestselleru Deníček moderního fotra, který vznikl na základě úspěšného blogu a příspěvků o obyčejně neobyčejných dnech tatínka na mateřské dovolené, kterými baví své fanoušky. Na motivy knihy byl natočen i stejnojmenný film, který měl před pár dny premiéru. Na té nechyběl kromě hlavních filmových hrdinů ani samotný autor, který si bohužel záře reflektorů a pozornost médií příliš neužil.

Podle očekávání jsem na premiéře nikoho moc nezajímal. Seděl jsem tiše před kavárnou v hloučku novinářů, přičemž všichni leštili objektivy a ladili mikrofony na příchod hereckých hvězd. Jakmile dorazili herci, mohli se všichni přetrhnout v rozhovorech a focení,“ svěřil Super.cz Landsman s nadsázkou. Zájem vzbudil až příchod těhotné Terezy Ramby (34) a Jiřího Mádla (37).

„Všichni ho obestoupili, fotili a zpovídali. Pokusil jsem se postavit nějak za něj do pozadí, abych byl taky na fotkách, ale bylo mi řečeno, jestli ten pán vzadu (já) může uhnout, že jsem v záběru,“ vypráví dále.

Nakonec si ale přece jen užil svou chvilku slávy. „Dal jsem rozhovor do televize, kdy jsem byl natolik vtipný, až to nevysílali, a potom jeden rozhovor do novin, kde jsem byl opět natolik úderně a inteligentně vtipný, že podle výrazu paní novinářky bylo patrné, že zvažuje nabídku práce v prodejně nábytku, protože tohle ona nemá zapotřebí, dělat rozhovory s takovýma jelitama,“ popsal nám své dojmy z premiéry vtipálek Landsman.

„Nakonec ale můžu říct, že to byl zajímavý náhled do světa šoubyznysu a zkušenost, kterou jsem si musel zažít. Teď ale zpátky domů k plotně a žehlení prádla,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám