Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Leona Qaša Kvasnicová (48) si nedokáže představit ani jediný den v roce bez pohybu. Nejčastěji se věnuje tanci, choreografiím nebo józe. Letošní dovolenou trávila v Chorvatsku na lodi, a v každodenním programu nesmělo samozřejmě chybět kromě opalování také dostatečné sportovní vyžití. Na Jadranu propadla i kouzlu paddleboardu.

“Paddleboard mě vždy lákal, ráda zkouším nové věci. Poprvé jsem na něm stála a cvičila jógu v Los Angeles před 6 lety společně se svou sestrou DJ Luccou,” sdělila Qaša a pochlubila se sexy fotkami své dokonalé postavy.

“Cvičení jógy na nestabilním povrchu je pro posílení centra těla velmi výživné. Ale my, co celý život tančíme, víme, kde máme střed těla, a učíme se na paddleboardu rychle,” přidala tanečnice, jejíž věk v občanském průkazu by hádal málokdo.

“Za rok a půl mi bude 50 a nehodlám z kondice vyjít ani trochu,” dodala závěrem Qaša, která vytvořila choreografii pro muzikál s hity Waldemara Matušky Láska nebeská, který bude mít v září premiéru.

Reklama

Další články

Načítám