Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Most! Erika Stárková (39) už neskrývá, že je v očekávání prvního potomka.

Oblíbená herečka, ale také talentovaná zpěvačka, která zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas, o svém těhotenství zatím nepromluvila. Radostnou novinu si nechávala několik měsíců pro sebe a své blízké, ale snímky, které nyní nasdílela na sociální sítě, mluví za vše.

Kromě rostoucího bříška ukázala Stárková i partnera a budoucího tatínka miminka, jihoamerického umělce Césara, jemuž v současné době pomáhá s prodejem ručně vyráběných etno šperků, doplňků a také recyklovaného oblečení. Se svým stánkem a vlastní značkou objíždí trhy a festivaly po celé republice, takže těhotnou herečku už potkalo nespočet fanoušků, se kterými se Erika u stánku ochotně fotí. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se snímky s bříškem začnou na sítích objevovat pravidelně.

V rodině Stárkových bude brzy o další dětský smích navíc. Eričina sestra Lenka, manželka populárního herce Václava Neužila (Zátopek, Bába z ledu, seriál Lajna), je maminkou čtyřletého Vincenta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám