Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V září to bude rok, co se stala Renata Langmannová (37) maminkou. Bývalá královna krásy by prý nedokázala zůstat pouze na rodičovské dovolené a stále péči o dceru kombinuje s prací. „Mateřská dovolená není vězení. Meda už není malé miminko. Pondělky a středy se snažím pracovat, a tak mám chůvu,“ řekla Super.cz Renata.

Pro bývalou modelku je velmi důležité se realizovat i mimo domácnost. „Moje vlastní firma je mým druhým dítětem. Jsem zodpovědná za parťačku, se kterou jsme firmu budovaly. Nejde to jen tak pověsit na hřebík, ani bych to nechtěla,“ mluvila Renata o své agentuře a dále uvedla: „Netvrdím, že to tak musí mít každý, ale já jsem taková povaha. Potřebuji mít i jiné uspokojení než jen mateřství. Snažím se takhle vše vybalancovat.“

Na party magazínu Harper’s Bazaar jsem se jí ptali, jestli neměla smíšené pocity z toho nechat dceru pod dohledem jiného člověka? „Nechci se zabývat zbytečnými strachy. Naše chůva je ověřená u přátel. Když přijdu domů, tak je Meda spokojená, tak jsem neměla sebemenší důvod, proč o tom pochybovat,“ prozradila nám Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám