Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Bridgertonových, herečka Phoebe Dynevor (27), je prý už zase volná. Po pěti měsících měla ukončit známost s komikem Petem Davidsonem (26). Vztah na dálku se údajně nedal udržet.

Hvězdnou dvojici vyfotili naposledy v červenci na Wimbledonu. Phoebe nyní vyrazila na dovolenou do Chorvatska bez Peta. Herečka žije v Británii, zatímco Davidson v USA.

Zdroje pro britský Sun uvedly, že herci brali vztah vážně, ale kvůli nabitým rozvrhům není ani jeden z nich schopen přesídlit natrvalo na jiný kontinent. Nadále si prý ale zůstávají blízcí. Ani jeden z nich k věci zatím neposkytl komentář.

Phoebe a Pete začali randit v únoru během hereččiny návštěvy New Yorku. Vztahem se pak přestali tajit v dubnu.

Davidson se do Dynevor údajně zakoukal už při sledování Bridgertonových, kde si střihla žhavé postelové scény s kolegou Regém-Jeanem Pagem.

Davidson proslul svou zálibou ve slavných ženách. Po zásnubách s Arianou Grande randil s Kate Beckinsale, jeho kouzlu propadly i herečka Margaret Qualley nebo modelka Kaia Gerber.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám