Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem července se stal Josef Vágner (33) podruhé otcem. Dcerku Jasmínku se svými kamarády patřičně zapil a jako vzorný táta a manžel si na nějaký čas může nechat o večírcích jen zdát. My jsme zpěváka potkali na letní party Divadla Broadway, na které rozhodně nemohl chybět. Zastihli jsme ho zrovna ve chvíli, kdy nesl tác plný panáků.

„Dostal jsem za úkol roznést tyto panáky hruškovice mezi přítomné kolegy. Ale já osobně jsem s alkoholem opatrný, každé ráno vozím dcerku do školky,“ svěřil se zpěvák a na zdraví si dal jednoho panáka s Jaroslavou Obermaierovou. V době pandemie rozvážel po Praze jídlo, jistě by se uživil i jako barman, ale nyní je rád, že se mu diář začal plnit vystoupeními.

„Od září začínáme hrát muzikály, a také intenzivně pracuji na organizaci adventního koncertního turné. Na rozvážení jídla už tak není čas, jsem rád, že jsem se opět mohl vrátit ke své práci. A hlavně se nyní také věnuji své rodině, která se nedávno rozrostla,“ dozvěděli jsme se od zpěváka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám