Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jessie J (36) promluvila o svých zdravotních problémech. Posledních šest měsíců trpí bolestmi, jejichž příčinu však lékaři zatím neodhalili.

„Neuběhne den, kdy bych neměla bolesti. Včera jsem zkoušela zpívat píseň, která mi obvykle nedělá problém, ale nemohla jsem. Nemám potíže s hlasem, ale ovlivňuje ho to. Brečela jsem hodiny,“ přiznala fanouškům.

„Půl roku trpím bolestmi hrdla. Někdy je to lepší, někdy horší. Nejhorší na tom je, že nejde o hlasivky, ty mám v pořádku. Je to něco jiného, páteř, štítná žláza, alergie, kdo ví. Pokračujeme v testech,“ prozradila s tím, že ji problémy frustrují a cítí se osamělá a ztracená.

„Většinu času jsem v pohodě. Pozitivní a silná. Ale někdy je to zlé. Zlomí mě to a ztratím naději.“

Fanoušci ji bezmezně obdivují za to, jak je statečná. Proto k nim nyní chtěla být upřímná, aby ukázala, že je taky “jenom člověk“.

„Pro všechny, kdo prožívají náročné období, jsem s vámi. Vidím vás. Zvládneme to. Všechny vás miluji,“ vzkázala.

V červnu zpěvačka fanouškům popsala boj s Ménierovou nemocí, která způsobuje závratě a nevolnosti a později vede k poruchám sluchu. Kromě toho má gastroezofageální reflux a tzv. uzlíky na hlasivkách, které ovlivňují její pěvecký výkon.

Bolestmi trpí od února, kdy ji začalo škrábat v krku a nemohla nahrávat muziku. Předepsali jí léky, které však nezabraly. Kvůli Ménierově nemoci jí nasadili také přísnou dietu. Podstoupila řadu vyšetření a zkoušela všechny možné léčebné metody.

Aby toho nebylo málo, Jessie řeší i problémy s plodností. Před lety jí řekli, že nemůže otěhotnět. Jessie se však nevzdává a stále “věří v zázrak“. Netají se tím, že se touží stát matkou.

Zpěvačka je momentálně ve vztahu s tanečníkem Maxem Pham Nguyenem. Vztah potvrdila v únoru, čtyři měsíce po rozchodu s hercem Channingem Tatumem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám