Hlavní obsah
Článek

Během nedobrovolných uměleckých prázdnin způsobených pandemií koronaviru přišel o pracovní příležitosti na divadle. Herec a začínající režisér Vincent Navrátil se tak nyní činí. „Byl jsem sice s přítelkyní na dovolené v Řecku, ale i tam jsem pracoval. Rozjíždíme velké věci, a tak se teď musí pracovat víc,“ říká. S partnerkou Anetou Kňávovou byli na Krétě.

Z nařízení souvisejících s cestováním Vincent sice není nadšený, bez formulářů to teď ale bohužel nejde. „Museli jsme vyplnit snad tisíce formulářů, abychom mohli týden někde bezinfekčně žít,“ říká. Od cestování ho to ale nejspíš neodradí.

S partnerkou by se v budoucnu chtěli podívat například do Izraele, kde jako velvyslanec působí Martin Stropnický, manžel Vincentovy matky Veroniky Žilkové.

S Navrátilem jsme si povídali na uvedení jeho režijního debutu, seriálu Mužketýři. Kromě natáčení se věnuje také podnikání, s kamarády založili produkční firmu a zmínění Mužketýři jsou právě jejich počinem.

„Měl jsem obrovskou kliku na lidi kolem sebe. Kdybych nesehnal takové herce, štáb, parťáky do firmy, bylo by to nerealizovatelné," řekl Super.cz Navrátil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám