Hlavní obsah
Článek

Na Brendana Frasera (52) se mohou fanoušci v příštím roce těšit minimálně ve třech filmových projektech, včetně dramatu The Whale Darrena Aronofskyho. Ačkoliv herec točí v průměru tři filmy ročně, z povědomí diváků se v posledních letech ztratil.

Fraser dosáhl asi největší slávy v 90. letech a na přelomu tisíciletí díky komedii Král džungle a filmům Mumie a Mumie se vrací. Pak se ale stáhl do ústraní.

„Když jsem točil třetí Mumii, držel jsem pohromadě jenom díky lepící pásce,“ uvedl herec v rozhovoru pro GQ v roce 2018.

Výrok rozvedl s tím, že strávil dobrých sedm let po nemocnicích, protože byl ve filmech sám sobě kaskadérem. Prodělal nespočet operativních zákroků, včetně dvou bederních laminektomií. A nemálo se toho událo i v jeho soukromí.

„Vystřídal jsem baráky, prošel rozvodem, narodily se mi nějaké děti. Procházel jsem věcmi, které mě velmi ovlivnily a na které jsem nebyl připraven.“

Ve zmiňovaném rozhovoru také uvedl, že ho v roce 2003 bývalý prezident Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu Philip Berk sexuálně napadl. Berk to popřel, Fraser si však myslí, že incident zapříčinil, že mu přestaly chodit pracovní nabídky.

„Telefon vám během kariéry prostě přestane zvonit a vy se ptáte sami sebe proč. Může být mnoho důvodů, ale byl tohle jeden z nich? Myslím, že ano,“ nechal se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám