Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá Kateřina Zapletalová je jednou z hereček chystaného seriálu Primy 1. Mise, ve kterém ztvární mladou vojenskou lékařku Janu.

„Jana je milá a éterická, tichá, chytrá, často asi dost nervózní. Zkusit si zahrát vojákyni je skvělá zkušenost,“ popsala svou roli.

Kateřina vystudovala Vyšší odbornou školu hereckou v Praze, poté získala angažmá v mladoboleslavském divadle, diváci ji mohou znát také z pražského Divadla Járy Cimrmana. „Hraju nacistku v představení Vyhnání Gerty Schnircht. Je to moc hezké představení,“ láká na inscenaci.

První zkušenosti na jevišti začala Katka sbírat už mnohem dřív než na škole. V 15 letech odešla z rodné Sušice na studia do Anglie, kde si jako volitelný předmět vybrala právě herectví.

„Vždycky jsem chtěla jít na hereckou školu. Chtěla jsem studovat konzervatoř, ale s tím naši nesouhlasili, a tak jsem zůstala na sušickém gymnáziu. Na vysokou školu už jsem se hlásila vyloženě na herectví,“ popsala.

Seriál s prvky reality show sleduje výcvik dvanácti mladých lékařů, určených pro nasazení do prestižního mezinárodního oddílu. V hlavních rolích se objeví Pavel Řezníček, Jan Dolanský, Marek Němec a Kristýna Leichtová. Na obrazovkách se objeví od 29. srpna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám