Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce Hynka Čermáka (48) patří mezi nejpopulárnější tváře seriálu Ulice. A na párty televize Nova byla éterická Veronika Čermák Macková (27) k nepřehlédnutí. A to především díky modelu, který oblékla. Šaty měly pořádný výstřih, podprsenku nechala herečka doma.

„Začala jsem spolupracovat s jednou značkou, se kterou jsem vytvořila kolekci, a tyto šaty jsou taková prvotina. Byl to můj nápad, je to takový příběh o tom, jak jsem byla v Africe,“ řekla Super.cz Veronika. Na profesi návrhářky se ale nechystá. „Já házím nápady, ostatní nechávám na odbornících,“ upřesnila.

Veroniku diváci milují coby mladou učitelku Magdu v seriálu Ulice. "Jsem moc ráda, že patřím v Ulici mezi oblíbené postavy. Snad je to tím, že tu práci dělám dobře a diváci to snad oceňují," usmívá se herečka, kterou na párty nedoprovodil manžel. "Právě točí, proto tady není," vysvětlila.

S kolegou Petrem Vackem Veronika také spolupracuje na ekologickém pořadu Expedice Ulice. "Snažím se žít udržitelně, vzdělávat se a jsem ráda, že tento pořad vznikl. Petr je velmi ekologicky založený, spolupracuje se nám krásně," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám