Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Upíří deníky běžel v letech 2009-2017 a dodnes se k němu fanoušci rádi vrací. Fenomén udělal z představitelů hlavní trojice Niny Dobrev (Elena), Iana Somerhaldera (Damon) a Paula Wesleyho (Stefan) hvězdy téměř přes noc. A to je málem hráli úplně jiní herci.

Tvůrci chtěli do role Eleny původně obsadit Ashlee Simpson, mladší sestru slavné Jessicy Simpson, ovšem ta to odmítla kvůli revivalu seriálu Melrose Place. Druhou volbou pak byla hvězda Muzikálu ze střední Ashley Tisdale, ta ovšem také odmítla kvůli seriálu Superkočky. Ten se neuchytil a odvysílána byla nakonec jen první série.

Nina Dobrev při castingu nezaujala, byla totiž nachlazená a nebylo jí dobře. O roli však velmi stála, a tak producentům zaslala nahrávku s parádním hereckým výkonem, a bylo vymalováno.

Hledání bratrů Salvatorových bylo také náročné. Do rolí Damona a Stefana se hlásili Zach Roerig, který nakonec ztvárnil Matta, Michael Trevino, jenž hrál Tylera, nebo Nathaniel Buzolic, později známý jako Kol.

Paul se nejprve ucházel o roli Damona a absolvoval 15 zkoušek, než ho obsadili jako Stefana. Nina Dobrev se v jednom z rozhovorů svěřila, že to byl jediný z uchazečů, který se nesnažil zaujmout její pozornost a mimo scény s ní vůbec nemluvil. Není také tajemstvím, že si s herečkou zpočátku vůbec nesedli.

Nejslavnější pár ve skutečném životě tvořili jednoznačně Ian Somerhalder a Nina Dobrev. A to ještě v době, kdy spolu Elena a Damon v seriálu nerandili. Navzdory rozchodu spolu herci vycházejí dodnes.

Paul Wesley při natáčení třetí série poznal svou dnes již exmanželku Torrey DeVitto, která ztvárnila Meredith Fell. Byli svoji v letech 2011-2013. Následně to dal na pár let dohromady s Phoebe Tonkin, představitelkou Hayley Marshall.

A to zdaleka není všechno. Candice Accola (dnes King) alias Caroline Forbes randila se Zachem Roerigem a po něm i se Stevenem R. McQueenem neboli Jeremym.

Svou životní lásku našel při natáčení třetí série Joseph Morgan, jenž ztvárnil Klause. Persia White si zahrála Abby Bennett a za Morgana se provdala v roce 2014.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám