Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Choreografka a tanečnice Leona Qaša Kvasnicová (48) patří rozhodně ke tvářím českého šoubyznysu, které by si měly nechat patentovat recept proti stárnutí. Nikdo by jí totiž netipoval, že v příštím roce oslaví půlstoletí.

Půvabná Qaša tráví aktuálně letní dovolenou v Chorvatsku, kde své dokonalé křivky vystavuje slunečním paprskům. „Už druhým rokem jsme s rodinou v Chorvatsku na jachtě. Tento způsob dovolené nám maximálně vyhovuje. Máme své soukromí a pro děti je to zábava a adrenalin. Každý den jsme v jiné zátoce na jiném místě,” řekla Super.cz Qaša.

Dovolené u moře tráví ráda nejen v létě, ale také v zimě, kdy se ráda vypraví do exotických destinací. Každou dovolenou si se svou rodinou vždy užije na maximum a samozřejmě nemůže chybět prostor pro dostatek pohybu. „Na přídi lodi si mohu i zacvičit a udržovat se v kondici. Za rok a půl mi bude 50 a nehodlám z kondice vyjít ani trochu. Pohyb miluji odjakživa, patří ke mně, stejně jako moje milovaná práce tanečnice a choreografky,” dodala závěrem Qaša, která vytvořila choreografii pro muzikál s hity Waldemara Matušky Láska nebeská, který bude mít premiéru 30. září v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám