Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny a léto zpěvačce Jitce Boho (32) zkomplikovaly zdravotní problémy. V poslední době ji trápí bolesti zad, ke kterým se nově přidala angína. Brunetka Super.cz prozradila, jak se jí daří.

„Jsou to vlastně takové malichernosti vůči tomu, co se děje ve světě a co je opravdu důležité. Řeším bolest zad, která je někdy opravdu nepříjemná, ale to se spraví. Chodila jsem na rehabilitace, a ještě mi pár návštěv chybí, ale cvičím i sama doma. Fyzické projevy a potíže jsou dost často spojené s naší psychikou, tak uvidíme, co osud přinese,“ svěřila nám Jitka.

Nenaříká, nestěžuje si, ale svým fanoušky čas od času vypráví i o těch méně veselých momentech, které jí život přináší. Ne vždy je všechno tak růžové, jak se na sociálních sítích může zdát.

V posledních třech letech ji potrápily i vztahy. Rozvedla se s manželem, se kterým má dcerku Rosálku, a odstěhovala se k rodině na Moravu. Pak se vrátila zpět do Prahy, našla si nový byt a nového partnera, ale ani s ním jí láska nevyšla. Také prodělala covid a pustila se do studia na vysoké škole. Na jednu křehkou ženu, která živí sebe, malou dcerku a k tomu ještě studuje a pracuje, je toho vcelku dost. Zpěvačka a bývalá miss se ale nenechává rozhodit a se stejným optimismem přistupuje i ke svým zdravotním obtížím.

„Obecně se nedokážu moc kurýrovat doma. Ležet nedokážu vůbec, to prostě neumím. Snažím se přesvědčit své tělo, že to nic není,“ přiznává. A jaké jsou její tipy na domácí léčbu? „Pozitivní hudba, seriál Přátelé, dobrý čaj s medem a mlékem a čerstvý vzduch,“ doporučuje Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám