Hlavní obsah
Článek

Mnozí ani neví, že je Tereza Mašková (27) zadaná. Není se čemu divit, protože vítězka poslední řady Česko Slovenské SuperStar se v české společnosti objevuje s přítelem Oliverem Žilákem (28) jen výjimečně. Jelikož slovenského producenta pojí s jeho domovinou pracovní povinnosti, žije pár v Bratislavě.

„Můj přítel je zároveň můj manažer, protože je na každém vystoupení se mnou. Je pro mě obrovskou podporou, umí mě uklidnit. Já se totiž umím hodně stresovat,“ řekla Super.cz Tereza. Oliver se obvykle vyskytuje spíš v zákulisí, na party televize Nova se ale nechal přemluvit a zapózoval se svou extravagantní přítelkyní před naší kamerou.

Ptali jsme se zpěvačky, jestli není ve vztahu na škodu, když se spojuje osobní i pracovní život. „Snažíme se práci filtrovat. Někdy se i chytneme, ale snažíme se to vybalancovat,“ říká Tereza.

Rodačka z Třince neměla problém se za svou láskou přestěhovat na Slovensko. „Přítel musí kvůli práci zůstat na Slovensku. Já jsem se za ním ale chtěla přemístit. Vzhledem k mé profesi ale neustále cestujeme, tak mi to ale vůbec nevadí. Česko je stále moje rodná země,“ říká s úsměvem Tereza Mašková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám