Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tristan Lee z Londýna se stal hitem internetu. Přestože nevypadá ani na 30, je mu ve skutečnosti 50. A protože mu jeho věk věří málokdo, nosí u sebe neustále občanku, řidičák nebo i rodný list.

V lékárně se ho ptají, jestli vyzvedává léky pro rodiče, a alkohol mu bez dokladů neprodají snad nikde. Ačkoliv přiznal, že si v minulosti nechal aplikovat botox a vpravit výplně do obličeje, nikdy nepodstoupil facelift nebo jiný chirurgický zákrok. V čem tedy tkví jeho tajemství?

Tristan nedá dopustit na důslednou péči o pleť a veganskou dietu. Je velkým příznivcem hyaluronového séra a přírodní kosmetiky.

V jeho jídelníčku nenajdete žádné uměle zpracované potraviny ani rafinované cukry. Skleničku červeného vína si dopřeje tak maximálně pětkrát do roka, jinak alkohol zcela eliminoval.

Ve formě se udržuje každodenními procházkami a třikrát do týdne cvičí s trenérem. Přísahá, že klíčem k úspěchu je pilates.

„Zvolte si jednoduchou péči o pleť, ale dělejte to konzistentně. Za 35 let jsem vynechal možná tak 5 dní. Jestli chcete vypadat mladě, musíte vést zdravý životní styl,“ tvrdí.

„Musíte mít dostatek spánku, zdravého jídla, pravidelně cvičit, starat se o pleť a nestresovat se. Základem je ale vyživovat tělo zevnitř. I když na sebe napatláte kilo nejdražšího krému, nebude vám to k ničemu, pokud se cpete cukry, pijete alkohol a kouříte,“ dodává.

Mladistvý vzhled považuje za požehnání a prokletí zároveň. „Řekněme, že jdu na rande a hned mě podezřívají, že jsem lhář. Starší lidé nevědí, co se mnou. Mladí také ne. Lidé mě často neberou vůbec vážně a bez občanky si nekoupím ani pivo,“ přiznává.

Tristan působí jako holistický wellness kouč a je přesvědčený, že je vše o pozitivním a energickém přístupu k životu. Své tipy sdílí na Instagramu a na téma napsal už i knihu.

Související témata:
Wellness

Reklama

Další články

Načítám