Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julia Volkova (36) a Lena Katina (36), známé jako popové duo Tatu, bořily hitparády na přelomu tisíciletí. Společně začaly zpívat, když jim bylo pouhých 14 let.

Původní koncept kapely byl vytvořen bývalým dětským psychologem a hudebním producentem Ivanem Šapovalovem, který si dívky vyhlédl v dětském sboru Něposedy. Jejich aktivní kariéra trvala od roku 1999 až do roku 2009. Comeback se konal v letech 2012 - 2014, ale na výslunní se jim vrátit nepodařilo, a tak se obě vydaly vlastní sólovou dráhou.

Tatu se mimo jiné proslavily kontroverzním vystupováním. Některé jejich klipy byly dokonce zakázány, protože veřejnost pobuřovaly. Objevovala se s v nich například masturbace. V období puberty také rády provokovaly během svých koncertů, mnohdy si během vystoupení začaly vyměňovat vášnivé polibky. Vyvolávaly v lidech nejrůznější emoce a vždy dokázaly překvapit, možná i proto se jim v hudebním průmyslu tak dařilo.

Není divu, že po čase veřejnost vydedukovala, že zpěvačky tvoří milenecký pár. Dívky tyto teorie vyvrátily a uvedly, že šlo pouze o marketingový tah, který se jim, zdá se, vyplatil.

Dnes jsou obě zpěvačky maminkami, Julia má dvě děti, Lena jednoho syna. Něžná zrzka Lena se i nadále drží přirozeného vzhledu, zato Julia, která nosila krátký rošťácký sestřih, propadla plastikám. Nechala si například zvětšit rty a na některých snímcích byste ji dnes ani nepoznali.

Podívejte se v galerii.

Reklama

Další články

Načítám