Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě loni na podzim řešila kvůli různým cestovním restrikcím, že nemá možnost se vídat s přítelem, fotbalistou Václavem Černým, který hraje v Holandsku, zatímco sama pendlovala mezi Českem a Srbskem, kde točila seriál. Teď už takové starosti krásná herečka Sara Sandeva (26) nemá.

"On je stále v Holandsku, já už se před třemi měsíci nastálo vrátila do Česka. Měla jsem se kam vrátit, protože jsem nepustila pronajatý byt. Maminka mi vždycky říkala, abych měla zadní vrátka, tak jsem ráda že jsem ji poslechla," řekla Super.cz Sara, která se s Václavem rozešla už podruhé.

Novou lásku prý nemá. "Moje láska je moje rodina a moje práce," krčila rameny. Momentálně tráví čas natáčením primáckého seriálu Dvojka na zabití, kde bude jejím parťákem Jakub Prachař (40). "Budu kapitánka Karolína Světlá a budu vyšetřovat vraždy," prozradila. "Nebráním se ani zahraničním pracovním příležitostem, ale zázemí a domov budu mí tady," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám