Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Jaroslavu Obermaierovou (78) v posledních letech trápily zdravotní problémy, které jí znepříjemňovaly život. Zdraví jí haprovalo také nedávno, kdy se náhle dostavil pocit nechutenství.

„Bylo to pravděpodobně nervového původu, ze stresu, nebyla jsem schopna cokoli pozřít, ale naštěstí je to pryč a už se cítím dobře. Byla jsem z toho zoufalá,“ sdělila Super.cz oblíbená herečka. Léto tráví na své milované chalupě mimo Prahu, kam se před několika lety nadobro přestěhovala.

„Každý den chodím na procházky a jsem nejšťastnější, když nemusím nic dělat a nečekají mě žádné povinnosti. Chodím na houby, které u nás letos tedy vůbec nerostou, a letos se chystám zavařovat jen angrešt, který mám na zahrádce,“ sdělila hvězda seriálu Ulice s tím, že každodenní radost jí dělá společnost pejska Vašíka, kterého si před rokem pořídila.

Jak nám herečka prozradila, stihla už letos jednu zahraniční dovolenou. „Byla jsem na pár dní v Maďarsku, moc jsem si to užila. Byla jsem u mé kamarádky Hanky Gregorové, tak to bylo fajn. Žádnou další dovolenou zatím naplánovanou nemám, ale moře mi už chybí,“ dozvěděli jsme od protagonistky Vilmy Nyklové z Ulice.

Herečka už má ve svém diáři pracovní závazky, které ji na přelomu léta čekají. „Od půlky srpna opět začínám točit Ulici, těším se, po těch letech už je to jako moje rodina. Také se snad začne konečně hrát v Divadle Broadway, kde účinkuji v muzikálech Mýdlový princ a Kvítek mandragory, tak na to se taky moc těším,“ dodala závěrem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám