Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je až neuvěřitelné, že téhle krásné blondýně je 67 let. Christie Brinkley oslňuje svým mladistvým vzhledem na každém novém snímku a vedle své dcery vůbec nevypadá jako její maminka, ale spíš jako sestra.

Christie vyrazila se svou 23letou dcerou Sailor Brinkley-Cook na zahradní párty k oslavě 40 let značky Michael Kors v módním světě. Společně nafotily selfíčka, na kterých to vypadá, že je od sebe dělí jen pár let a ne 44! Snímky najdete v galerii.

Sedmašedesátiletá Brinkley se proslavila jako plavková modelka časopisu Sports Illustrated. Na jeho titulce se objevila dokonce několikrát. Zdobila ji v letech 1979, 1980 a 1981.

Christie se také pyšní nejdelší modelingovou smlouvou s kosmetickou firmou. Pro americkou značku Covergirl byla tváří po celých 25 let. Kromě modelingu si vyzkoušela i herectví a objevila se i ve slavném videoklipu Billyho Joela Uptown Girl. Se zpěvákem byla dokonce 9 let v manželském svazku a mají společně dceru Alexu Ray, která se věnuje zpěvu.

Bývalá modelka byla vdaná celkem čtyřikrát a má dohromady tři děti. Sailor, která je s ní níže na snímcích, je jejím nejmladším potomkem z posledního manželství. Se třetím manželem, Richardem Taubmanem, má ještě syna Jacka (26).

Reklama

Další články

Načítám