Hlavní obsah
Článek

Australská influencerka Karina Irby (31) si udělala jméno nejen jako návrhářka plavek, ale také jako instagramerka, která se nebojí vystavovat své tělo v bikinách bez retuše.

Díky sdílení reálných fotek, na kterých klidně předvede i celulitidu nebo faldíky na břiše, nasbírala na sociální síti už přes 1,2 milionu sledujících. Ačkoliv se většinou setkává s obdivem a ovacemi, najdou se i hateři.

„Když sdílím svoje fotky, lidé často reagují znechuceně. Říkají mi, že jsem odporná, vypadám jako prase, mám se zahalit, nebo že nejsem dostatečně štíhlá na to vystavovat se na Instagramu,“ přiznala v jednom ze svých postů.

Pro takové trolly má ale jasný vzkaz. „Došla jsem k závěru, že takoví lidé musí mít zvrácenou obsesi ve figurínách z obchoďáků. Nic proti tomu, ale skutečné ženy vypadají takhle. Máme různé typy těl. Čím rychleji to pochopí, tím větší mají šanci, že jednou uvidí na vlastní oči nahou ženu,“ zavtipkovala na konto posměváčků.

Za příspěvek sklidila pochvalné komentáře od svých obdivovatelek a na sociální síti nadále vystavuje své křivky bez filtrů. Jak jí to sekne v bikinách, se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám