Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) a moderátor Petr Vojnar (48) tvoří nový pár. Na otázku, zda jsou zvěsti o jejich vztahu pravdivé, zpěvačka Super.cz odpověděla: „Ano, potvrzuji.“ Stejně na náš dotaz odpověděl i Vojnar.

Vondráčková byla po rozvodu s Tomášem Plekancem (41) oficiálně nezadaná, ač se po jejím boku objevovali například parkourista Tomáš Zonyga či hokejista Marek Peksa. Oba prý ale považovala pouze za kamarády.

Petr Vojnar je bývalým moderátorem pořadu Divošky. Dříve také působil působil v chlapecké kapele T-Boyz, kterou proslavil hit Beruška. Vondráčková a Vojnar spolu účinkovali například v klipu hudebníka Raega Potřebuju pauzu, kde spolu měli líbací scénu. A možná právě tam přeskočila jiskra. Se zprávou o jejich vztahu přišel první server Expres.cz.

Vojnar má s bývalou partnerkou Andreou čtyřletého syna Sebastiana, o kterého se starají ve střídavé péči, což má společné s Vondráčkovou. Ještě loni byl zamilovaný až po uši do nové přítelkyně Lenky, s níž si dokonce plánoval dalšího potomka dřív než svatbu. "Asi někdy bude, ale fakt si přeju, aby bylo nejdřív to miminko. A pak si paní vezmu. Až si to zaslouží," řekl Super.cz Vojnar.

Vondráčková má s Tomášem Plekancem syny Adama (6) a Matyáše (9).

Reklama

Další články

Načítám